Loading

Logo

Nr. 1: Aardappelen

Onze One is ook de eerste gin die we ontwikkeld hebben, na onze oer-wodka (Boum Patat) was het tijd om met aardappelen ook een unieke gin te creëren. Jawel, als basis komt de alcohol van aardappelen. Aardappelen die met liefde gekweekt werden op amper een paar honderden meters van onze hoeve.

We verwerken 30 kruiden in onze Ground Control One, naast de typische jeneverbes, de koriander en de kardemom zult u ook citrussmaken herkennen evenals vlierbloesem, lindebloesem, blauwe bessen, citroengras, iriswortel, angelica…

De aardappelen als basis van Ground Control 1 zorgen voor een zachte, romige en volle gin met zeer lange afdronk. Samen met de complexiteit van de 30 uitgebalanceerde botanicals zorgt dit voor een gin die misschien niet voor iedereen is. Het is even wennen maar let op, na het wennen zijn er al veel fan van onze nummer 1 geworden.

Ground Control 1 vinden sommigen te lekker om met tonic te drinken. Wij vinden dat het met tonic ook zeker kan. Alcohol is een gevangenis van smaken, eenmaal met tonic erbij komen er weer andere accenten naar boven. Geniet er lang van met een neutrale Schweppes Premium mixer original of de Schweppes Ginger & Cardamon afgewerkt met een takje tuim en rozemarijn.

 

 

 

Project Details

Category

Date
19/06/2015

You must be 18 years old to visit this site.

Please verify your age

- -