706866362783642

Loading

Logo

Gintastings & discovery

Ground Control is een ontdekking, elke keer opnieuw. Dat is de reactie van de genodigden aan uw feest, tasting of evenement. En die ervaring mogen meemaken blijft lang hangen, net als de afdronk van onze gins.
Onze Discoveries hebben we onderverdeeld in 4 grote groepen, van small tot extra large, van @home-tastings onder vrienden tot grote evenementen van enkele duizenden aanwezigen.

Voor ons is de missie zoveel mogelijk mensen terug echte smaken te laten ontdekken. Gemaakt van grondstoffen nemen we ook de mensen terug mee naar de basis. Vanwaar komt het, hoe wordt het gemaakt, waarom we dat zo doen.
Alle medewerkers aan onze discoveries kennen de stokerij, hebben ooit al mee gedistilleerd, kennen het proces en kunnen verhaal ook perfect vertellen. Een verhaal, zo back to basics, net waar een groot publiek op zoek naar is.

Ground Control is dan ook niet zomaar de zoveelste gin, Ground Control is zo goed als uniek in de wereld. En dat is wat uw genodigden wel echt kunnen smaken, letterlijk en figuurlijk.

SMALL Discovery

Laat u niet verrassen door het woord small, de tasting en discovery is volledig, enkel afgestemd op kleinere groepen. Ideaal voor een avond met vrienden, familie
of onder collega’s. Voor groepen tussen 12 en 25 personen hebben we een heel persoonlijk programma op punt gesteld. Een workshop met tasting waar iedereen actief aan deelneemt. Ontdekking van echte smaken van grondstoffen, botanicals in al hun vormen en toepassingen en hoe gins in het algemeen en Ground Control in het bijzonder gemaakt wordt. We proeven alle gins ‘straight’ en natuurlijk doen we er een schep perfect serve bovenop om af te werken met een, twee of drie gin-tonics.¬†Sfeer en gezelligheid verzekerd maar ook een heel leerzame ervaring voor alle niveau’s van gin-liefhebbers.

 

 • Groepen van 12 tot 25 personen
 • Vanaf 30 euro per persoon incl. gratis glas Ground Control (excl. transport)
 • Aangepaste hapjes of volledige catering in optie mogelijk
 • Fles naar keuze gratis voor de host

MEDIUM Discovery

Is de groep net wat groter dan pakken we het ook wat grootser aan. We voorzien onze gekende houten togen waarmee we uw gasten verwelkomen. We kunnen nog steeds de workshop formule hanteren in kleinere groepen of meer kiezen voor de Ground Control gin-tonic bar om uw evenement die surplus te geven. Natuurlijk zijn onze barmannen stuk voor stuk opgeleid om zowel de perfect serve te maken als ook, en dat is wel uniek, de juiste uitleg over distilleren en Ground Control te geven als een gast daar naar vraagt. Elke barman heeft de stokerij bezocht en heeft een opleiding gekregen van de distilleerder zelf.

 

 • Groepen van 12 tot 25 personen
 • Vanaf 18 euro per persoon voor 2 uur open bar (excl. transport)
 • 6 euro per extra uur of per Gin-Tonic
 • Aangepaste hapjes of volledige catering in optie mogelijk

LARGE Discovery

Is een toogje niet opvallend genoeg, of mag het toch nog wat meer zijn dan komen we naar u toe met onze Land Rover Defender Bar. Een stoere oldtimer defender die jaren op de hoeve zijn dienst heeft bewezen hebben we een geweldige oude dag bezorgd: overal in het land feestjes gaan afschuimen. De defender klapt langs 3 zijden open langswaar we telkens een volledige bar hebben om gin-tonics te maken. Koelkasten, laden met voorraad, ijs, speciale plaats voor de glazen, de flessen, … tot een vaste kluis, het is allemaal standaard aanwezig.

 

 • Groepen vanaf 50 personen
 • Huur defender-bar 300 euro per dag (excl. transport)
 • Vanaf 18 euro per persoon voor 2 uur open bar
 • 6 euro per extra uur of per Gin-Tonic
 • Aangepaste hapjes of volledige catering in optie mogelijk

X-LARGE Discovery

U zoekt echt de eye-catcher voor uw event dan hebben we nog iets in petto. En wat voor iets: een echte authentieke oude Londense dubbeldekker. De Ground Control London Bus Bar. Onderaan bar met gin-tonics en food, bovenaan een echte lounche bar. Perfect om even te genieten van die perfect serve in echte VIP-ruimte van 30 zitplaatsen.Wij zorgen voor de hele catering indien gewenst, u geniet van uw gasten en uw evenement. De Bristol Lodekka van 1958 is volledig ingericht en de keuken wordt aangepast aan de food die u wenst.

 

 • Groepen vanaf 200 personen
 • Formules op maat van uw event, contacteer ons voor een offerte
 • Volledige catering in optie mogelijk

Project Details

Category

Date
24/04/2016

You must be 18 years old to visit this site.

Please verify your age

- -