Loading

Logo

Wie we zijn

31/07/2014, · By manu

Een drietal jaar geleden kwamen Manu De Cort en zijn vrouw Sofie, met de hulp van Dirk Van Peteghem en zijn jeugdvriend Benny, met het zotte idee een oeroude traditie uit onze streek terug nieuw leven in te blazen. Een echte warme stokerij bouwen, met echte Arnold Holstein koperen ketels, om vanaf echte grondstoffen, door echte mensen, (h)eerlijke distillaten te maken.

Door (helaas) teveel ander werk aan het hoofd van Dirk, runnen Manu en Sofie nu de stokerij. Manu houdt zich als master distiller natuurlijk bezig met het distilleren en de creatie van nieuwe spirits, terwijl Sofie heel de (manuele) botteling, labeling en logistiek voor haar rekening neemt. Daarbij kunnen ze rekenen op Jeroen De Vroede, de drijvende kracht achter alles wat evenementen en tastings in de stokerij of op locatie betreft.

Wij heten OPEN UP Farm Distillery omdat we open willen zijn en perfect te bezoeken. Kom zelf ontdekken wat we doen en ga kopje onder in de mysterieuze wereld van het distilleren. Kom ons samen met wat vrienden/familie/collega’s bezoeken, de ideale team- of vrienden-uitstap. De begeleide bezoeken, vanaf 15 personen, kosten 20 euro per persoon. Hiervoor krijgt u een gedetailleerde uitleg van Manu waarbij hij het hele proces uit de doeken doet, zowel de productie van gin in de wereld en hoe uniek wij dat maken als ook de geschiedenis van de gin komt aan bod. En natuurlijk gaan we samen uitgebreid de verschillende gins en jenevers proeven, puur en in de mix, vergezeld van passend fingerfood. We zijn gelegen in Pepingen, tussen de heuvels van het Pajottenland en de Zennevallei en in een oude fruithoeve, een echte ‘Farm Distillery’.

Combineer uw bezoek dan ook met een rustgevende wandel- of fietstocht door onze prachtige streek.
(Bezoeken enkel na afspraak, bel gerust Sofie op 0495 94 98 37 of stuur een mailtje)

Contacteer ons

31/07/2014, · By manu

Naam / Nom

Email

Onderwerp / Sujet

Bericht / Message

 

en schrijf je zeker in op onze newsletter

 

Talen

Recent Comments

  Archives

  Categories

  • Geen categorieën

  You must be 18 years old to visit this site.

  Please verify your age

  - -