706866362783642

Loading

Logo

‘Perfect Serve’ suggesties

31/07/2014, · By manu

We hebben daardoor een groot aantal fans die Ground Control heerlijk vinden om puur van te genieten. Wij vinden dat Ground Control in de mix ook zeker kan. Alcohol is een gevangenis van smaken, door het toevoegen van een mixer komen er weer andere accenten naar boven. De gin kan door toevoeging van ijs wat ‘cloudy’ worden, dit is het bewijs dat we enkel echte kruiden gebruiken.

Door het kiezen voor echte natuurlijke landbouwgrondstoffen en geen neutrale alcohol hebben onze gins zoveel smaak en een veel langere afdronk dat 3cl (ipv 5cl !) gin in de mix perfect is. Door de overvloed aan smaak en het alcoholgehalte van 45% is uw gin-tonic zeker sterk genoeg. Zo kan je langer van een ambachtelijke fles Ground Control genieten.

Hieronder geven we een aantal suggesties hoe wij ze in een mix zien maar experimenteer ook zelf en laat ons weten hoe jij hem liefst in de mix drinkt. Dan zetten we die suggesties ook op onze website.

Ground Control 4 – Tarwe – FLORAAL

Ground Control 4 is gemaakt met tarwe als basisgrondstof en met zijn florale accenten gaat hij perfect samen met een neutrale of licht florale tonic.

 1. Ground Control glas vol ijs
 2. 3 cl (!) Ground Control 4
 3. 2/3 tonic Schweppes Premium mixer original of de iets zoetere Hibiscus
 4. Afwerken met rood fruit en munt

Ground Control 3 – Mais – CITRUS

Voor Ground Control 3 vormt mais het basisproduct en die geeft een ‘zoetere’, nog zachtere alcohol in combinatie met citrusaccenten waaronder zoete en bittere sinaas, limoen, maar ook iriswortel, ijzerkruid… perfect met een neutrale tonic.

 1. Ground Control glas vol ijs
 2. 3 cl (!) Ground Control 3
 3. 2/3 tonic Schweppes Premium mixer original
 4. Afwerken met zestes van limoen, citroen en pompelmoes

Ground Control 2 – Appels – SPICY

Onze Ground Control 2 vindt zijn oorsprong in de  jonagoldappels. De gekozen botanicals zorgen hier voor een zilte en pikante toets.

 1. Ground Control glas vol ijs
 2. 3 cl (!) Ground Control 2
 3. 2/3 tonic Fever Tree Mediterranean
 4. Afwerken met schijfje (of julienne) appel en limoen

Ground Control 1 – Aardappelen – COMPLEX

De aardappelen als basis van Ground Control 1 zorgen voor een zachte, romige en volle gin met zeer lange afdronk. Samen met de complexiteit van 30 uitgebalanceerde botanicals zorgt dit voor een gin die misschien niet voor iedereen is.

 1. Ground Control glas vol ijs
 2. 3 cl (!) Ground Control 1
 3. 2/3 tonic  Schweppes Premium mixer Ginger & Cardamon
 4. Takje rozemarijn, tijm en jeneverbesjes

 

Portfolio

15/07/2014, · By manu

Talen

Recent Comments

  Archives

  Categories

  • Geen categorieën

  You must be 18 years old to visit this site.

  Please verify your age

  - -